Er zijn geen artikelen gevonden om te bestellen.
Winkelmandje
menu

Nieuws

Relatiegeschenken bezig met opmars

zaterdag 06 januari 2018, 14:38:07
Relatiegeschenken bezig met opmars De economie trekt weer aan en dat merken wij ook in het aantal bestellingen. Wij bieden onze klanten ... » meer informatie

Bloembollen en zaden; een origineel en betaalbaar relatiegeschenk met een goed verhaal.

vrijdag 31 januari 2014, 05:40:34
Als je aan bloembollen denkt denk je aan Nederland. Wij zijn bekend om onze prachtige bloemen in alle kleuren en maten ... » meer informatie

Bloembollen relatiegeschenken

Bloembollen relatiegeschenken

WorldonBulbs biedt een ruim assortiment relatiegeschenken. Onze relatiegeschenken hebben allemaal te maken met bloembollen en/of bloemzaden. De bloembollen en zaden zijn perfect om weg te geven in bijvoorbeeld een mooi gekleurd tasje. Onze give-aways zijn bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld (buitenlandse) beurzen, congressen, klanten, relaties en medewerkers.

De medewerkers van WorldonBulbs hebben een ruime marketing/communicatie achtergrond en zijn daardoor in staat om conceptueel met u mee te denken om de juiste give-away of actie voor uw bedrijf op te zetten. Wij doen dit graag. Neem hiervoor contact met ons op via info@worldonbulbs.com.

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap mee te sturen met uw relatiegeschenk. Wij kunnen bijvoorbeeld een ‘label’ bevestigen aan uw relatiegeschenk of tasje of de verpakking laten bedrukken met uw logo of boodschap.

Bloembollen en zaden lenen zich bij uitstek als relatiegeschenk omdat deze producten een positieve en optimistische boodschap brengen. Het zijn relatief goedkope relatiegeschenken met een groot effect. Uw bedrijfsnaam komt onder de aandacht als het kado wordt gegeven maar ook bij het planten en groeien. Er zijn ook meerdere leuke slogans te bedenken bij bloembollen en -zaden zoals:
- Een bloeiende relatie
- Een groeiende relatie
- Een kleurrijk kado voor kleurrijke mensen
- Wat je aandacht geeft groeit
- Investeren in groei
- etc. etc.

Wat dacht u bijvoorbeeld van:
- Bolletjes van geluks klavertje vier (oxalis) in een mooie verpakking;
- Een bloembollen pakket op maat in bijvoorbeeld een mooi tasje;
- Een bloembollen pakket met verschillende bollen op kleur;
- Kruiden kweeksets;
- Kruik tulpen likeur met uw eigen logo erop.