Er zijn geen artikelen gevonden om te bestellen.
Winkelmandje
menu

Nieuws

Relatiegeschenken bezig met opmars

zaterdag 06 januari 2018, 14:38:07
Relatiegeschenken bezig met opmars De economie trekt weer aan en dat merken wij ook in het aantal bestellingen. Wij bieden onze klanten ... » meer informatie

Bloembollen en zaden; een origineel en betaalbaar relatiegeschenk met een goed verhaal.

vrijdag 31 januari 2014, 05:40:34
Als je aan bloembollen denkt denk je aan Nederland. Wij zijn bekend om onze prachtige bloemen in alle kleuren en maten ... » meer informatie

Over ons

Wie zijn wij
World on Bulbs is een bedrijf met ervaring. Beide compagnons hebben hun sporen verdiend in de bloembollenbranche en hebben een waardevol netwerk opgebouwd. Deze ervaring op het gebied van inkoop, logistiek en marketing en communicatie wordt nu gebruikt om u de beste kwaliteit te bieden.

Contact met u
WOB stelt bijzonder veel prijs op contact met (potentiële) klanten. Middels nieuwe media als Twitter en Facebook houden wij geïnteresseerden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vernemen wij ook graag uw mening. Wij willen graag weten waar u interesses liggen en hoe wij ons assortiment hier zo goed mogelijk op kunnen aanpassen. Ook een telefoontje of een e-mailtje naar info@worldonbulbs.com vinden wij natuurlijk leuk!

Wat willen wij
De missie van World on Bulbs, online bloembollen, is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van Nederlandse bloemen. Wij willen bijdragen aan een modern en fris imago van de bloembollen. Dit zie je ook terug op de website. Op deze overzichtelijke website is het eenvoudig om een keuze te maken uit ons aanbod relatiegeschenken.

World on Bulbs koopt haar producten in bij verschillende telers en is daarom niet afhankelijk van 1 partij. Hierdoor kunnen wij u ten alle tijden de beste kwaliteit en assortiment bieden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij bekommeren ons om de maatschappij en de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Duurzaam ondernemen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij maken gedurende alle stappen in onze bedrijfsvoering bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen ‘people, planet en profit’. Zo werken wij bijna papierloos en verpakken onze bloembollen in een materiaal dat recyclebaar is. WOB werkt ook samen met Natuurtalent.eu. Deze organisatie zet zich voor natuureducatie voor jongeren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.natuurtalent.eu.